hobbiból vállalkozás

2019.11.03. 18:45

Kreatív kézműves virágok egészítik ki a havi betevőt

Manapság egyáltalán nem szokatlan ha valakinek több munkahelye is van. Az igazán szerencsések már a főállásukat is úgy választhatják meg, hogy olyan dolgokkal töltsék idejük nagy részét, amiket nem csak kényszerből csinálnak.

Sonline

Zsiga Irén Tabon dolgozik a szociális otthonban. Munkája mellett könnyen beszerezhető alapanyagokból alkot maradandót. – Drót és harisnya. – Mint mondta, ennyi kell hozzá mindössze. Természetesen a kreativitás és kézügyesség mellett, ami láthatóan nem okoz gondot számára.

– Ez már olyan hat éve működik nálam. Hosszú ideig nem volt munkám és kellett valami elfoglaltság. Ezt találtam, az interneten keresgéltem. – mondta Zsiga Irén, aki többféle technikát is kipróbált, mire megtalálta a számára legjobbat.

Azt mondta munkáival a fő célja az volt, hogy hasznosan töltse a szabadidejét, majd hozzátette: – Maradandó, örök. Nem csak nekem, másnak is tetszik már. –

A legnagyobb előrelépést számára a facebook jelentette, ahol barátai és vásárlói segítettek tovább osztani elkészült munkáit.

Mint mondta, dolgozott már esküvőkre is és több kiállításra is meghívták. – Somogyban Tabra hívtak többször, de itt nincs keletje. Szegényebb környék vagyunk. –

Veszprémből és Budapestről is kapott már megrendeléseket, de vittek már általa készített virágokat Németországba és Hollandiába is.

Az interjú során elmondta, hogy mindezt nem csak keresetkiegészítésként csinálja. Önmagának és másoknak is örömet szerez vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában