gálaest

2019.11.15. 11:30

Megyei Prima-jelöltekre szavazhatnak a somogyiak

A Somogy Megyei Prima Díjat 13. alkalommal adják át, s akárcsak az előző években, közönségdíjat is kiosztanak a gálaesten, melynek a Hotel Dorottya ad otthont.

Harsányi Miklós

– Tízen szerepelnek a 2019-es megyei Prima-jelöltek listáján, szavazni november 15-től 20-ig lehet – közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján Daxner Gábor, a VOSZ megyei elnöke. Minden szavazat egy voksot ér, s a három Prima-díjas egy-egy millió forintot kap, míg a közönségdíjasnak 250 ezer forintot adományoznak.

A somogyi Prima-jelöltek között található Demeter György röplabdaedző, a Fonyódi Múzeumi és Helytörténeti Egyesület, Gál Laura énekművész, a Gyöngyfa Napközi Otthon, a Kapos Dynamic Sport és Szabadidő Egyesület, Lőrincz Sándor újságíró–szerkesztő, Major András karmester, a Mélyben és Reményben Alapítvány, prof. dr. habil Szakály Sándor, Dsc/történész valamint a Vadvirág Alapítvány.

A szavazatok levélben és személyesen is leadhatók Kaposváron, a VOSZ Bajcsy-Zsilinszky utcai irodájában, illetve e-mailben, a [email protected] e-mail-címen. A díjakat november 25-én este a Hotel Dorottya báltermében adják át, az est házigazdája D. Tóth András, a gálaest díszvendége Ihos József előadóművész, a Vállalkozók Országos Szövetségét Tardos János elnökségi tag képviseli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában