Dream Cars Roadshow

2018.08.22. 17:30

Mercedes-invázió – álomautók lepték el a Kossuth teret

A nagyközönségnek lehetősége nyílt közelről szemügyre venni az álomautókat, vagyis a nagy teljesítményű Mercedes Benz modelleket.

K. G.

Méltóságteljes Mercedesek borították be a Kossuth teret, 22 old timer és 10 új csúcsmodell kapott itt parkolóhelyet a Dream Cars Roadshow keretében szerdán. A nagyközönségnek lehetősége nyílt közelről szemügyre venni az álomautókat, vagyis a nagy teljesítményű Mercedes Benz modelleket.

A partnereiket és ügyfeleiket egy tesztvezetésre is meginvitálták, a környező utakon kipróbálhatták a kocsikat, közölte Kerekes László, a Pappas Autó Magyarország értékesítési vezetője. A márka tradícióiból is adtak ízelítőt, ezért az új járgányok mellett a veterán autók is felsorakoztak.

Ivan Steklic a horvátországi Nasicéből érkezett 1939-ben gyártott Mercedesével. Egy másik kiállító, Illés Gábor azt mondta: egy 190-es első Mercedessel kezdődött nála a szenvedély. Úgy érzi, hogy megtalálta a 124-es Mercedesek közül a legmegfelelőbbet: egy 1992-es évjáratút, amit az első tulajdonosától, egy hölgytől szerzett meg.

Hozzátette: ha egy gyűjtő kifog egy használt, de jó autót, a kisebb pénzű ember is megengedheti magának a Mercedest. Az a feladat, hogy jó állapotú kocsit találjon a gyűjtő, amit nem bütykölt meg, és nem tört össze még senki. De szerinte a kifogástalan kocsik mind bent állnak a garázsban, és valaki vigyáz rájuk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában