nyílt nap

2020.02.02. 17:39

Minden képzést megismerhettek a diákok az egyetemen

Újabb nyílt napot szerveztek a hétvégén a Kaposvári Egyetemen szombaton.

Marosi Gábor

A főépület aulájában megrendezett tájékoztatón az intézmény mind a négy kara bemutatkozott, így az érdeklődők megismerhették az Agrár- és Környezettudományi, a Gazdaságtudományi, a Pedagógiai és a Rippl-Rónai Művészeti Kar képzéseit is.

Az eseményre az Óbudai Egyetemről is érkeztek hallgatók, akik bemutatták a Kaposváron új szakként induló, villamos mérnöki alapképzést. A standoknál hallgatók és oktatót egyaránt válaszoltak a leendő egyetemisták kérdéseire.

A Kaposvári Egyetem azért szervezte meg másodjára is a nyílt napot, hogy segítsen dönteni azoknak a középiskolásoknak, akik még nem tudják milyen irányba szeretnék folytatni tanulmányaikat. A felsőoktatásba jelentkezés határideje egyébként február tizenötödike, amelyet a diákoknak elektronikusan, a felvi.hu oldalon kell elvégezniük. A kaposvári villamosmérnök képzésre az Óbudai Egyetem, Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán keresztül lehet jelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában