Közlemény

2020.03.18. 16:22

Mindent elkövetünk olvasóink, ügyfeleink és munkatársaink védelme érdekében

A Somogyi Hírlap kollektívája mindent elkövet olvasóink, ügyfeleink és ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink védelme érdekében.

Sonline

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében lapunk vezetése úgy döntött, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáink további rendelkezésig zárva tartanak. Ezért arra kérjük Önöket, hogy ebben az időszakban hirdetésfeladás (keretes, családi, állás-, gyász- vagy apróhirdetés) és előfizetéssel kapcsolatos ügyintézés céljából ne keressék fel személyesen ügyfélszolgálati irodáinkat, hanem válasszák az e-mailben vagy telefonon történő ügyintézési lehetőségeink egyikét.

Somogyi Hírlap HIRDETÉSFELADÁS:

E-mailben az [email protected] és a [email protected] címen; vagy telefonon a +36-30/298-6861, +36-70/376-3865-ös számokon lehetséges.

ELŐFIZETÉSSEL KAPCSOLATOS ÜGYEK:

Email: [email protected] ; vagy a +36-94-999-120-es telefonszámon.

Az e-mailben történő megkeresés esetén kérjük, feltétlenül szíveskedjék megadni telefonszámát, rövid időn belül mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk. Az üzletmenet folytonosságához szükséges személyi és technikai háttér ugyanakkor távmunka esetén is biztosított.

A Somogyi Hírlap napilapban, valamint a sonline.hu weboldalon és Facebook-oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális helyzetről. A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha időben és megfelelő határozottsággal cselekszünk, akkor a járvány terjedése visszafogható. Az egyik legfontosabb, amit ma mindannyiunknak meg kell tennie a vírus terjedése ellen, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusokat. Amennyiben megteheti, maradjon otthon Ön is! Vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!