fotók

2019.10.23. 12:04

Modern kabinokban izzadhatnak a kaposvári fürdővendégek

Több mint kétszáz millió forintból újult meg a Virágfürdő szauna és wellness részlege.

Marosi Gábor

Danso-Löffler Zita, a fürdő ügyvezető az átadáson elmondta: a törzsvendégek véleménye alapján és szauna világ fejlődése miatt döntöttek úgy, hogy teljesen átalakítják a szaunákat. Az új részleg a korábbinál ötven százalékkal nagyobb lett, így sokkal többen tudják igénybe venni a szolgáltatásokat.

– Kialakítottunk egy Kneipp-sétányt – fogalmazott Danso-Löffler Zita. – Ez egy több rétegből álló sétány, amelyben vannak vizes és szárazföldi elemek, mint például fa és különféle kőzet. Építettünk egy úgynevezett felöntős szaunát ahol huszonöt-harminc ember kényelmesen elfér. Ami nagy újdonság, azok a dézsazuhanyok, valamint egy sószoba. Régóta gondolkodtunk a szauna átalakításán, hiszen a szolgáltatások nem elégítették megfelelően az emberek igényeit. Azt gondolom, hogy most egy olyan Wellness-világot építettünk, amely méltó a Virágfürdőhöz és versenyképes szolgáltatást tud nyújtani a régióban – hangsúlyozta a fürdő vezetője.

Az átadáson Borhi Zsombor, alpolgármester kiemelte: a több mint kétszáz millió forintos beruházás a Németh István Program egyik eleme. – Fontos, hogy jobban élhessenek a kaposváriak – mondta az alpolgármester. – Ezért a fejlesztési program minden forintját ennek mentén költjük el. Azt a nem kis célt tűztük ki magunk elé, hogy 2030-ra az egyik legegészségesebb megyei jogú város legyünk, ehhez a fürdőkultúra fejlesztésére is szükség volt – tette hozzá. A szaunát egyébként külön is igénybe vehetik az emberek, így nem kell teljes áru fürdőbelépőt vásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában