átadó

2018.06.25. 19:09

Mosolyalbumba került a legszebb somogyi gyermekmosoly

Mosolyalbum címmel fotóversenyt hirdetett a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu, a felhívásra több mint 500-an jelentkeztek. A legszebb gyermekmosolyt kerestük, a nyerteseknek lapunk szerkesztőségében hétfő délután adták át a díjakat.

Harsányi Miklós

– Második alkalommal rendeztük meg a versenyt, s a szülők két kategóriában tölthették fel a képeket – mondta Molnár Gábor, a Sonline.hu szerkesztője. – A 0-3 éves, illetve a 4-6 esztendős gyermekek fotóira lehetett szavazni. Nagy sikert aratott a verseny, melyet később folytatunk.

A 9 hónapos kaposvári Papp Korina – 834 szavazattal – nyerte a legkisebbek versenyét. Édesanyja, Virág Szilvia azt mondta: egy szülőnek nagy boldogság minden pillanat, amit a gyermekével tölthet el, s a Mosolyalbumon elért eredmény pedig örök emlék marad számukra.

– Nagyon örültünk, amikor a végeredményről értesültünk – folytatta. – Sokan gratuláltak a kislányunk sikeréhez, s jó, hogy részt vehettünk a versenyen.

A 0-3 éves gyermekeknél második helyen végzett a kaposvári Horváth Donát, s harmadik lett a hét hónapos Brilla Bonita. A 4-6 esztendős gyermekeknél a zselickisfaludi Lukács Ramóna kapta a legtöbb voksot. A kislány anyukája, Dezső Éva emlékezetes élménynek tartja a versengést, s mindenkit arra biztat, hogy induljon a következő megméretésen. A barcsi Virág Zselyke második, míg a kaposvári Szabó Petronella a harmadik helyezést szerezte meg. A díjakat Páva Anasztázia, a Baby Shop Magyarország Kft munkatársa és Handó János, a patcai Katica Tanya tulajdonosa adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában