biztonságos fesztivál

2020.01.16. 13:52

Nemzetközi díjat nyert a Balaton Sound

Ismét sikeresen szerepelt a Balaton Sound egy nemzetközi díjátadón.

Sonline

A holland Groningenben rendezett European Festival Awards gálán a Balaton Sound Safety First nevű programja az egészség és biztonsági fejlesztések kategóriában nyert.

A programot még 2018-ban indították a szervezők, hogy a fesztiválozók bevonásával konkrét lépéseket tegyenek annak érdekében, hogy minél tudatosabban és biztonságosabban szórakozhassanak a fiatalok. A cél az volt, hogy partizók felelősségteljes szórakozásra és saját magukra, valamint társaikra való odafigyelésre ösztönözzék.

A Safety First fontos, innovatív eleme a chatbot funkció, amely lehetővé teszi, hogy a fesztiválozók könnyedén, a messenger alkalmazáson keresztül azonnal, a helyszínen jelezhetik a fesztivál szervezőinek, ha segítségre szorulnak vagy ha problémás esetet észleltek. Így azonnali segítséget kaphatnak üzenet formájában, amennyiben a megoldáshoz nem szükséges a szakértők fizikai jelenléte. Ha mégis, azonnal, helyben tud segítséget kérni.

A díjazott program egyre népszerűbb, hiszen tavaly az első évhez képest kétszer annyi önkéntes csatlakozott a Safety First-höz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában