szépségverseny

2019.08.15. 16:41

Niki tündérszép, de más is érdekli

A siófoki Nagy Nikoletta is indult a Tündérszépek somogyi fordulójában. Szépsége és kedvessége miatt szép helyezést vártunk tőle. Mégis olyan erős mezőny állt össze a versenyre, hogy helyezést nem tudott akkor elérni.

Barkóczy László

Az első forduló óta eltelt fél évben, keveset hallottunk Nikiről, így érdekelt bennünket, hogy folytatta-e a modellkedést.

– A Tündérszépek előtt is voltam már versenyeken, és változó eredményeket értem el – kezdte Nikoletta. – Magát a versenyt nagyon élveztem. Akkor kicsit szomorú voltam, hogy valószínűleg a kevésbé erős közösségi mozgósításom okán nem sikerült dobogós helyezést elérnem. De azóta túlléptem ezen, már ritkán jut eszembe. Sok egyéb dolog is érdekel, így inkább azokkal foglalkoztam, azokra fordítottam nagyobb hangsúlyt.

Nikoletta jelenleg is felszolgálóként dolgozik Siófokon, és szereti amit csinál.

– Egyelőre nem gondolkodom azon, hogy újra megmérettessem magam. De azért a Tündérszépek új fordulóján még el kell gondolkodjak.

Ha Te is úgy gondolod, megállnád a helyed, mert elbűvölő vagy, ne tétovázz online portálunkon jelentkezhetsz versenyünkre!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában