ünneplés

2019.09.16. 21:00

Őszi szezonnyitó olasz slágerekkel

Köszöntünk ősz címmel szombaton találkozóra hívták a község lakóit: első alkalommal átadták a díszpolgári címet, amit Sandi Istvánné nyugdíjas pedagógusnak adományoztak.

Harsányi Miklós

Zsalakó Ernő polgármester köszöntötte a résztvevőket, az összejövetel horgászversennyel kezdődött: 20-an neveztek, s a legsúlyosabb halat, egy négy kilós pontyot Pápai Adrienn fogta. Baté sokszínűsége címmel a helybeliek munkáiból – festmények, horgolások, fafaragások – nyílt tárlat, majd a Gramofon Trió olasz slágereket adott elő, s a közönség Jó Laci betyár produkciójának tapsolhatott.

Baté díszpolgára címet Sandi Istvánné nyugdíjas pedagógus kapta, s az ugyancsak először átadott Baté községért kitüntető címet Juni Károlyné orvosasszisztensnek adományozták. A főzőversenyen a lecsó volt a sláger, s a batéi roma hagyományőrző egyesület is fellépett: a rendezvényt tűzijáték és diszkó zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában