mozaikkereső

2020.02.06. 14:00

Rátaláltak a szerencsére a mozaikkeresők

Hatalmas népszerűségnek örvendett Mozaikkereső játékunk olvasóink körében, hiszen rekordmennyiségű, összesen 103 ezer 725 játékszelvény érkezett játékunkra.

Koszorus Rita

20200129 Veszprém Napló Szerkesztőség. Mozaikkereső napi nyeremények díjátadója Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

A Somogyi Hírlaphoz háromezernél is többet küldtek vissza játékos kedvű előfizetőink. Érdemes volt élezni az ollókat, hiszen a december 13-án indult játékban tíz napon keresztül kellett a hiányzó mozaikdarabokat gyűjteni. Aki ezeket kivágta a megjelenő Somogyi Hírlapból és felragasztotta az ugyancsak lapunkban megjelent játékszelvényre, majd visszaküldte azt, jó eséllyel számíthatott értékes nyereményekre.

A Szerencsejáték Felügyelet munkatársai és közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki 2019. évi Mozaikkereső játékunk nyerteseit. A 35 millió forint összdíjazású játékban a megyei napilapok előfizetői vehettek részt.

Egy wellness hétvégén pihenheti ki az elmúlt év fáradalmait Reichert Zoltán, tabi előfizetőnk, aki Herceghalomban még a finn szauna jótékony hatásait is kipróbálhatja. Többet nem kell a porszívót tologatnia Kis István kaposvári előfizetőnknek, ugyanis ő nyerte a roppant praktikus robotporszívót. György Mihályné csurgói előfizetőnk egy új laptop boldog tulajdonosa lett a sorsolás után. Konyhai robotgéppel könnyítheti mindennapjait Ternóczy Kornél kaposvári előfizetőnk, míg az egymillió forintos, számos áruházban vásárlásra felhasználható Edenred kártya Mayer Gyulánéhoz, Igalba került.

A szerencséseket telefonon értesítjük és a nyereményeket személyesen tudják majd átvenni a szerkesztőségekben. Gratulálunk a nyerteseknek, azonban akik most nem jártak szerencsével, ne csüggedjenek. Fortuna még kegyeibe fogadhat bárkit, hiszen a csütörtöki sorsoláson még gazdára vár három vadonatúj Toyota Yaris személygépkocsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában