Lélegzetelállító produkciók

2017.07.26. 11:00

Élménynap és káprázatos műsor a Magyar Nemzeti Cirkuszban

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata továbbra is Balatonlellén kápráztatja el a nagyérdeműt, a szokott helyen a Cirkusz téren. Nem érdemes kihagyni az augusztus 5-ei műsorukat, hiszen a cirkuszvilág legnagyobb sztárjai és a világon egyedülálló produkciók láthatóak itt.

Sonline

Július 8-án a legnagyobb élménynek ígérkezett, és be is váltotta a hozzá fűzött reményeket az Extrém Freestyle Motocross (FMX) cirkuszi világszáma. Ezt a produkciót akkor láthatta először a hazai publikum.

A Sky Fighters csapat a cirkusz légterét uralja: produkciójuk közben, őrületes gyorsasággal, több mint 20 méteres ámulatba ejtő ugrásokat hajtanak végre a porond felett. Rendkívül veszélyes műsorszámukkal az egész világot bejárták már, az idén pedig a magyar közönséget szeretnék lenyűgözni. A motorokkal együtt történő ugrás közben a profi motorosok életüket kockáztatják a magasban. Ez a produkció garantáltan egy életre szóló élményt nyújt, és nem csak a motor és adrenalin kedvelőknek.

Augusztus 5-én, szombaton ismét élménynap várja a nagyérdeműt, azaz egy jegy megváltásával a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Balatonlellei Vidámpark is látogatható, ráadásul a Somogyi Hírlap olvasói még kedvezményt is kapnak.

A cirkuszművész Rosi Ausztriából érkezett, jópofa és nagyon poénos produkcióival bejárta már az egész világot. Többek között a világ legjobb kutya revüjét mutatja be. A másik műsorszámát Scout nevű lovával adja elő közösen. A nagy játszadozás közepette annyira elfáradnak, hogy még saját ágyát is megosztja vele a porondon.

René Casselly Jr. a világ legfiatalabb elefántidomára kivételes tehetségéről szóló hírek már bejárták a cirkuszvilágot. Német vendégük öt afrikai elefánttal a legújabb produkcióját mutatja be.

– A közönség számára a leglátványosabb, amikor két elefánt között spárgázom, de az igazi nehézség akkor van, amikor négyes szaltóval ugrom az egyik állat hátára – mondta erről az idomár.

Látványban nincs hiány az biztos.

Újabb világszám az is, melyben Merrylu és Ifj. Richter József zsiráfokkal, zebrákkal, tevékkel, lámákkal és további barátaikkal mutatják be a világ legnagyobb egzotikus állatprodukcióját. 32 állat van egyszerre a porondon.

Repülő emberek is feltűnnek a kupolában: a Richter csoport vadonatúj Orosz hinta produkciójával lepi meg a közönséget az új nemzetközi műsorukban. Látható még a Richter csoport Hungarikummá nyilvánított lovas akrobata száma, közkívánatra a magyar zászlóval. A fellépők névsorát erősíti továbbá a Kenia Boys afrikai akrobaták, és a Michels bohócok is garantált szórakozást nyújtanak mindenkinek.

Aki a nyaralását a Balaton környékére tervezi, ne felejtsen el benézni hozzájuk! Ifj. Richter József és 70 fős társulata, több mint 60 állattal sok szeretettel várja az igényes szórakozásra vágyó közönségét. A jegyek iránt a Somogyi Hírlap szerkesztőségében is érdeklődhet, korlátozott számban kapható a kedvezményes árú belépő a nem mindennapi produkcióra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában