rockbalaton

2020.02.26. 12:50

Sikerre ítélték a fonyódi fesztivált a rockerek

Koszorus R.

Az internetezők egybehangzó véleménye szerint is a RockBalaton volt 2019-ben a legjobb fesztivál, amely százezernél kevesebb embert mozgatott, de felejthetetlen emlékeket hagyott bennük. A koncert.hu idén is meghirdette online voksolását, amelyen tíz kategóriában kétszáznegyvenhárom rendezvényre szavazhattak. A fonyódi fesztivál tizenhét másik rendezvénnyel versengett az elismerő címért, amelyet végül elnyert a válaszadók véleménye alapján.

A 2019-es év fesztiválja cím birtokosa már tavaly is versenybe került, akkor azonban lecsúszott a képzeletbeli dobogó legfelsőbb fokáról. Ezúttal a leadott voksok 35,26 százalékával nyerni tudott, maga mögé utasítva a mezőtúri East Festet és a dunaújvárosi Rockmaraton Fesztivált. – Hatalmas megtiszteltetés tizen­nyolc országosan ismert és elismert fesztivál között az Év Zenei Fesztiválja díjat megkapni – mondta lapunknak Farkas Gábor, a RockBalaton egyik főszervezője. – Köszönet illeti a RockBalaton közönségét, közösségét és mindenkit, aki támogatott minket, szavazott a RockBalatonra, biztatott, szurkolt nekünk, hogy ez a hihetetlen eredmény megszülethessen.

Hozzátette: az eredményre nagyon büszkék a szervezők és az idei évben szeretnék ismételten meghálálni a bizalmat, így mindenkit várnak augusztus 13–16 között újra a RockBalatonon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában