szépséges

2019.06.24. 17:35

Somogyi a második legszebb gazdász lány

Második lett a Gazdász szépe versenyen az öreglaki Kollár Vivien.

Góz Lilla

Több mint tucatnyi agrár beállítottságú induló között mérettette meg magát. Családja mellett osztálytársai is szurkolnak neki. Szüleivel növénytermesztéssel foglalkozik 30 hektáron Öreglak és környékén. A fiatal lány a Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnáziumban érettségizik, Gödöllőre jelentkezett mezőgazdasági gépészmérnöknek.

– Csak a mezőgazdaságban tudom elképzelni a jövőben – jegyezte meg a somogyi lány. A jövőben szeretne tartani két lovat, már készül az állatoknak az istálló. Addig pedig egy ismerőse lovát gondozza, lovagolja. Nagy vágya még, hogy szarvasmarhákat is tarthasson. Az idei évben negyedik alkalommal rendezi meg a Gazdász Szépe választást a Jóska bátyám oldalon. Olyan 18 év feletti fiatal lányok jelentkezhetnek, akik a mezőgazdaság valamelyik területén tevékenykednek, vagy a család foglalkozik mezőgazdasággal és szívesen tölti szabadidejét a gazdaságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában