kitüntetett figyelem

2019.12.16. 11:30

Siófoki siker: kategóriagyőztes lett a kórház

Családbarát munka- és szolgáltató hely tanúsító védjegyet vehettek át a Siófoki Kórház-Rendelőintézet dolgozói az Uránia Nemzeti Filmszínházban megrendezésre került ünnepélyes díjátadón.

Hoffmann Zsolt

Idén kizárólag bronzra nevezhettek a pályázók, de jövőre már ezüst- és arany fokozata is lesz annak a tanúsítványnak amit most a Siófoki Kórház-Rendelőintézetnek sikerült elnyernie, egészségügyi intézményként elsőként az országban. A 2019. december 11-én megrendezésre került átadón Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-és ifjúságügyért felelős államtitkára adta át a tanúsítványokat.

A Siófoki Kórház-Rendelőintézet a bronz után jó eséllyel indul az ezüst- és arany fokozatra is, aminek birtokosai a későbbiekben működésüket segítő kedvezményekben is részesülhetnek.

A tanúsítvány pozitív társadalmi üzenetet hordoz

A védjegy elnyerése azt jelenti, hogy annak birtokosa tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalói és az ügyfelei, mint családban élő személyek érdekeit, szem előtt tartva a családjaik szempontjait. Az elismerést kizárólag olyan szervezetek kaphatják, melyek elősegítik a magánélet és a munka közötti egyensúly megteremtését, erősítette meg Witzmann Mihály országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!