videó

2019.06.21. 18:18

Somogyi szépségért izgulhatunk a Magyarország Szépe döntőjében

Az elmúlt két héten Siófokon táboroztak a Magyarország Szépe- Miss World Hungary verseny indulói. A napokban a balatoni felkészülésen egy somogyi lány is kiérdemelte a döntőbe jutást.

Sonline

Fotó: Fotó: Borzi Vivien

A 21 éves Banicz Noémi megyénkből egyedüliként léphet kifutóra a Duna Televízió kamerái elé vasárnap 19:30-tól. A kaposvári szépség kérdésünkre elmondta, hogy gyerekkorában is már érdekelte a divat világa. – Részt vettem már a Kaposvár Szépén is, ezt követően elég sok fotózásom volt már, de más versenyeken is indultam – mondta Banicz Noémi.

Fotó: Fotó: Borzi Vivien

Az alversenyekkel tarkított siófoki felkészítő tábortól két nap után már négy lány is búcsúzott, így összesen tizenhat szépség jutott az élő műsorba. – Nagyon feszített a tempó, sokszor csak tíz percünk van átöltözni, vagy éppen zuhanyozni – mondta a kaposvári lány, akit éppen egy próba közepén értünk el.

– Nagyon erős a mezőny, már annak is örülök, hogy idáig eljutottam – mesélte Noémi. Az első helyezett a Miss World Hungary cím birtokosa lesz és decemberben részt vehet a verseny nemzetközi döntőjén, a Miss World-ön, Thaiföldön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában