hinta

2018.10.04. 19:16

Több lesz a gyermekmosoly a kaposvári játszótereken

Folytatódik a Gyermekmosoly program a somogyi megyeszékhelyen, melyre több mint százmillió forintot költ majd a kaposvári önkormányzat.

K. G.

Folytatódik a Gyermekmosoly program: jövő tavasszal újabb játszótereket építenek Kaposváron, erre több mint százmillió forintot költ majd az önkormányzat. 2014-ben 55 kaposvári játszóteret újítottak fel, illetve hoztak létre, köztük három nagy központit. Ehhez kikérték a kaposvári szülők véleményét.

A 2019-es fejlesztéseknél is így tesznek: október végéig minden tíz év alatti gyermek szüleit megkeresik majd levélben. Ötleteket és javaslatokat várnak tőlük november végéig, ezután pedig személyes találkozókra várják a szülőket.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere sajtótájékoztatóján elmondta: mindig kikérték a kaposváriak véleményét, ezért már most keresik azokat, akik segítenek összeállítani a város következő fejlesztéseinek programját. Abban, hogy az önkormányzat megtudja a szülők véleményét, a Kaposvárimami Egyesület segít.

Patakné Csordás Gyöngyvér, az egyesület elnöke hangsúlyozta: több ezer kaposvári családdal állnak kapcsolatban, és sok ötlet és javaslat érkezett hozzájuk eddig is. Ezek alapján lettek biztonságosabbak és kényelmesebbek a játszóterek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában