videó!

2019.03.26. 19:34

Új kapu és ajtó nyílik a jövőre Taszáron

Elkészült a taszári sportcsarnok korszerűsítése a napokban, az átadási ünnepségen Pataki Sándor, polgármester kiemelte: ez a fejlesztés 21,3 millió forintos hazai támogatásból készült el, mely során lecserélték a nyílászárókat és felfejlesztették a fűtésrendszert.

Koszorus R.

Szintén elkészült a taszári Napsugár Óvoda új, faléces kerítése is, hosszú évek óta laktanyai betonkerítés takarta a közel 120 gyermek nevelését ellátó intézményt. A beruházáson túl az óvodába új játékokat is vásárolhattak a rendelkezésre álló 7,2 millió forintos hazai forrásból. A gyerekek mondókás előadást adtak elő az ünnepségen az egybegyűlteknek, majd átmentek a frissen felújított taszári sportcsarnokba. Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője jövőbe mutatónak nevezte a település eredményeit.

– A fiatalokat, a testmozgást, a szabadidő hasznos eltöltését szolgáló fejlesztésekkel valóban stratégiai lépéseket teszünk – fogalmazott a képviselő. – Ezek a beruházások gyarapítják azt a közösséget, amely bizonyította: összefogással és kitartással eredményeket érhet el. Hozzátette: 2014. és 2018. között az elnyert támogatás meghaladja a 800 millió forintot Taszáron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában