vége a táncnak

2020.02.25. 13:03

Új szálloda épül fel a legendás siófoki diszkó helyén

Egy új négycsillagos szállodát épít egy befektető Siófokon – derül ki az uniós közbeszerzési tájékoztatóból.

Koszorus R.

Háromszintes épületet terveznek, 1186 négyzetméteren akadálymentes szobákkal, s wellness-részleg, valamint étterem is lesz a hotelben. Az épületet 23 szobával és 3 lakosztállyal tervezték, a beruházás 1,3 milliárd forint értékű, a megvalósításért az OMNION Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. felel. Az új létesítményt a Vécsey Károly utcában építenék fel, úgy tudjuk, az egykori Palace diszkó helyén lévő ingatlanon.

Nagy szükség van szálláshely-fejlesztésre nem csak Siófokon, hanem az egész régióban – mondta érdeklődésükre Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke. – Látjuk azt, hogy folyamatos a növekedés a tó körül, ezért minőségi szálláshelyekkel kell vonzóbbá tenni a Balatont.

A négycsillagos szállodák többsége jelenleg Siófokon található, eddig hét ilyen létesítmény üzemel, a Palace Garden lehet a nyolcadik magas minőségű szolgáltatást nyújtó hotel a Balaton fővárosában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában