régi-új járművel dolgozhatnak

2017.11.07. 16:06

Üllőről érkezett segítség az ádándi önkéntes tűzoltóknak

Feleslegessé vált gépjárművének keresett megfelelő gazdát a Pest megyei Üllő önkéntes tűzoltó egyesülete. A hír az Ádándi Önkéntes Tűzoltó Egyesülethez is eljutott, akik tollat ragadtak és levelet írtak az adományozóknak.

Sonline

A hétvégén parkolt be új, ádándi szertárába az Üllőről érkező gépjármű. A Pest megyei tűzoltók egy rászoruló egyesületet kerestek a már nem használt kisbuszuknak, hogy ellenszolgáltatás nélkül átadják a járművet. Az ádándi tűzoltók levelét olvasva nem volt kérdés, hogy a négykerekűnek megtalálták a méltó helyet. Az immáron 120 éves egyesület tagjai a kétezres évek elején, parancsnokuk halála után szétszéledtek, a felszereléseik nagy része elveszett. Éppen egy évvel ezelőtt azonban a régi tagokból és lelkes fiatalokból az Ádándi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet újra megalakult. Gépjárművel azonban ezidáig nem rendelkeztek. Fejlődésük elősegítése érdekében fordultak az üllői egyesülethez, amelynek vezetősége a hétvégén adta át ünnepélyesen a jármű kulcsát Fekete Csaba, egyesületi elnöknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában