Hagyomány

2019.08.17. 21:00

Valamennyi korosztályt színpadra szólítottak

A többéves hagyományt folytatva az idén is Siófokra invitálta a kultúrakedvelő szépkorúakat és az ifjabb korosztály képviselőit az Idősek Közösségeinek Somogy Megyei és Kaposvári Szövetsége

Varga László

sdr

A közelmúltban lezajlott rendezvényt a korábbi évektől eltérően ezúttal a „Tehetséges generációk a színpadon” elnevezéssel a Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület támogatásával tartották meg.

A Kálmán Imre Kulturális Központ előtt felállított pulpituson Gruber Attila, egykori országgyűlési képviselő, az őszi önkormányzati választások kormánypártok által delegált siófoki polgármesterjelöltjének köszöntőjével kezdődött az esemény, majd a tizenegy településről érkezett amatőr előadóművészek vették át a főszerepet. A programban a dalos-táncos műfaj volt túlsúlyban, amellyel a huszonkét műsorszám előadói hangulatos estét varázsoltak a teret megtöltő nézőközönség számára. A rendezvény befejezéseként tombolasorsolásra került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában