Nyertesek

2019.07.19. 12:18

Velünk utazhatnak olvasóink

Javában tart a nyár, és olvasóink kényelmes pihenéséhez mi is hozzájárultunk. A Mediaworks 14 megyei napilapjában az Utazz velünk! SMS-játék keretében öt fődíjat sorsoltak ki minden megyében. A Somogy Hírlap szerkesztőségében csütörtökön adtuk át a nyereményeket a szerencsés nyerteseknek.

K.G.

Az öt napon át tartó játék lényege az volt, hogy az újságban megjelent kódot SMS-ben kellett beküldeni. A fődíj egymillió forintos utazási utalvány volt Bali szigetére, ez Fejér megyében talált gazdára. Bőven jutott ugyanakkor a nyereményesőből Somogyba is. A Somogyi Hírlaphoz nem kevesebb, mint 1424 SMS érkezett, küldőik közül kerültek ki a nyertesek.

Mezei László, kaposvári előfizetőnk négyrészes kemping szettet, széket és hűtőtáskát vehetett át csütörtökön. A bolhói Györkös Gábor egy wellness hétvégéhez jutott a sorsolás jóvoltából. A mezőcsokonyai Zákányi Gyulánénak is kedvezett a szerencse, ő két kerékpárral lett gazdagabb. Az andocsi Kétszeriné Szücs Anita egy családi kempingsátrat kapott Fortunától és a kiadónktól, míg Csik Gyula, kaposvári olvasónk megspórolta az idei belföldi nyaralása árát, mert azt mi álltuk helyette. A nyerteseket Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője köszöntötte, s a hiteles, helyi tájékozódás lehetőségének a fontosságát hangsúlyozta, megköszönve olvasóink bizalmát.

– Kellemes meglepetés volt a nyeremény, túrázunk majd a segítségével – mondta Mezei Lászlóné. – Szeretjük ezt a nyugdíjasoknak való időtöltést. Az idén nyáron már voltunk Verőcén, s apróbb kirándulásokat tervezünk még.

– Hasznos lesz a kerékpár, mert gyalog nehezen tudnék közlekedni a faluban – mondta Zákányi Gyuláné. – Munkába is biciklivel járok majd, mert a nyugdíj mellett dolgozom négy órában. Egy hét már letelt a szabadságomból, lassan készülődöm vissza a munkahelyemre. Eddig kellemesen telt a nyár, mert Palermóban voltam az unokám esküvőjén. Olasz–magyar vegyes házasság, és az amerikai Houstonban élnek.

Sikondára utazhat a nyáron Csik Gyula, aki a feleségével készül az útra. A nyeremény átvételére a kisunokája, a hatéves Jonatán kísérte el. A nagyapa csak annyit tett hozzá, hogy nagyon örül a lehetőségnek, mert eddig még soha nem nyertek semmit. Reméljük, hogy ez volt a kezdet…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában