Kultúra

2013.08.06. 09:30

A Balatonnál forgatják a Swinget

Az érzelmes, zenés komédia forgatása 40 napig tart számos somogyi kötődésű személyiség szereplésével Törőcsik Marival, Csákányi Eszterrel, Ónodi Eszterrel a főszerepekben és a műfaj legnagyobb slágereivel.

Czene Attila

A történetben három elkeseredett, különböző korú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont. A zenekarral így vagy úgy, egy újabb lehetőséget kapnak az élettől a továbblépésre. Kérdés, hogyan élnek vele…



A mellékszerepekben is remek színészek tűnnek fel, olyanok, mint Kulka János, Csuja Imre. Ónodi Eszter „fiát” a népszerű színész, Bezerédi Zoltán gyermeke, Bezerédi Bendegúz játssza. A film a tervek szerint jövő tavasszal kerül majd a mozikba.

Címkék#siófok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!