Kultúra

2010.11.13. 09:29

Új dalokkal tér vissza a színpadokra a Megarox

Kétórás produkcióval debütál Tabon a nemrég alakult Megarox, és még további húsz fellépés vár rájuk az év végéig.

Balassa Tamás

A közelmúltban alakult, máris túl van a harmincadik fellépésen a kaposvári Megarox társulata. Somogy települései mellett már négy megyében is megismerte őket a közönség.

Csak a nevük új, az alkotók ismerősek, különösképpen az egyesület elnöke és a társulat vezetője, Jusits Zsolt, aki portálunknak elmondta: új operett- és musicalgálát állítottak össze. A kétórás produkció szombaton Tabon debütál, s meghívást kaptak Szolnokra is az iszapkárosultak megsegítésének jótékonysági koncertjére. Az év végéig további húsz fellépés vár a társulatra.Vadonatúj dallamok és örökzöldek szólalnak meg a Megarox debütáló műsorában, tudtuk meg Jusits Zsolttól. Az első egyórás musical-összeállításban egyebek között a Notre Dame de Paris, a Vámpírok bálja, a Rudolf, az Elisabeth és az Operaház fantomja néhány dallama is hallható. A közönség által kedvelt operettek között Kálmán Imre klaszszikusai, a Csárdáskirálynő és a Marica grófnő is szerepel a repertoárban.

A Megarox tizenkét énekeséből nyolcan működnek közre a gálában, akiket az osztopáni Malomárok néptánccsoport 25-30 tagjának produkciója kísér Radics Natália és Wilmek József vezetésével. A színpadi látvány és a műsorszerkesztés Berlik Zoltán művészeti vezető, énekes munkája. 

Címkék#Kaposvár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!