Kultúra

2011.06.04. 14:09

18-as karikát a kultúrházra! Széttárt combok, formás fenekek

És tényleg telefonál! Mármint a modell Filep Lajos képén. My Phone a fotó címe, de kell vagy fél perc, hogy a telefon a szemembe tűnjön.

Fónai Imre

A csinos, telefonáló hölgy valami lengét ugyan magára dobott, de alulra semmit sem vett, s – nyilván megfeledkezve magáról a nagy telefonálásban – széttárta combjait, de rendesen.

No persze, ez a Modellbázis fotós-modell közösségi portál pénteken este nyílt kiállítása a balatonszemesi művelődési házban. – Egy kis internetes fotós közösség, azonos érdeklődéssel; akik a legtöbb képpel gazdagították a portált, az a tizenegy fotós mutatkozhat be képeivel – ad rövid ismertetőt magukról Juhász Gábor.Amúgy a képek önmaguktól, akarom mondani önmagukról beszélnek. Rózsa: na persze! Van egy rózsa alakú gyűrű a hölgy gyűrűs ujján, de hogy az az ujj, az hol van...hogy is mondjam no, egy totálközeli, vízcseppes ágyékon pihen. Mondtam én, hogy magukért beszélnek, sőt, helyettem is akár.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Egy kép a kiállítottak közül, kattintson ide a többiért!
[/caption]

Napnyugta: na persze! Szép a balatoni naplemente – a háttérben. De azért az a női akt a parton, a kép előterében...

És ezek a hölgyek mind mutatósak a fotókon – állapítom meg a tizedik, tizenötödik után.

Piros ruhás nő: na ja! De hiszen az a ruha már lecsúszott a hölgyről, éppen formás fenekéről csusszan...
Tótündér, Bukott angyal, Kötél (ugye kitalálták már, hol is az a bizonyos kötél. Nem, nem a modell nyakán...). Erotikon – fokozzuk az élvezetet: két buja lány...

Tizennyolcas karikát a szemesi kultúrházra, mielőtt ideér a Pörzse-kommandó!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!