Kultúra

2012.02.19. 15:25

A rendőr Sinatrát énekelt a „Megasztáron”

Hevesi Tamást és Mocsai Lajost is lenyűgözte az ifjú tehetségek hangereje. A balatonszárszói „Megasztáron”, hivatalosan a Hang-erő tehetségkutató versenyen az énekes-zenész volt a zsűri elnöke, a kézilabdás szövetségi kapitány azonban csak vendégként jelent meg.

Fónai Imre

Alig lehetett parkolóhelyet találni a szárszói kultúrház környékén szombaton. Az előzetes várakozást messze fölülmúlva nyolcvan fiatal, hangerejét megmutatni kívánó „megasztár-jelölt” nevezett Somogyból és Somogyon túlról, így délelőtt válogatót is kellett tartani a késő délutáni döntő előtt. A legnagyobb meglepetést talán a helyi rendőr színpadi szereplése okozta a publikumnak: Frank Sinatrát énekelt.– A nagy érdeklődés visszaigazolta azt, hogy a tavalyi Kistérség hangja után idén is folytatni akartuk a sorozatot – mondta Dorogi Sándor balatonszárszói polgármester. – Mivel azonban a földvári központú kistérségtől nem kaptunk anyagi támogatást, úgy gondoltuk, kilépünk e körből; a kistérségek amúgy is megszűnnek hamarosan. Bejött. Sőt, itt a folytatás is: augusztus 18-án a Csukás István nyári színházban Balaton hangja elnevezéssel tartjuk a következő hasonlót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!