Kultúra

2014.04.06. 15:34

Somogyból is toboroz az Attraction látványszínház

Kinyílt a világ az Attraction látványszínház előtt, hihetetlen érdeklődés kíséri a Szűcs Zoltán vezette csapat útját. A produkció számtalan felkérést kap a földkerekség minden pontjáról, ezért a 2014/2015- ös évadhoz újabb társulati tagokra van szükség. Toborzásba kezdenek Somogyban is.

Sonline

– Az idei nagyon fontos esztendő, most lett tíz éves a csapat – mondja büszkén Szűcs Zoltán. – Ennél jobban nem is indulhatott volna a jubileumi évad, hiszen Pekingben léptünk fel a Kínai Újév rendezvénysorozat gálaműsorának sztárvendégeként, amelyet több mint egymilliárdan követtek figyelemmel az élő televízió közvetítésnek köszönhetően. Ezzel a fellépéssel végképp kinyitottuk a nagyvilág kapuját. Rengeteg felkérésnek kell eleget tennünk, hamarosan Las Vegasba utazunk a nagy, másfél órás produkciót előkészíteni, aztán jön a Britain’s Got Talent gálaműsora Angliában, ahol idén mi leszünk a sztárvendégek, majd onnan egyenesen a kanadai Torontóba repülünk.– A megszaporodott felkéréseknek köszönhetően ismét bővítjük a csapatot, mert változatlanul szeretném, ha magyar művészekkel tudnánk meghódítani a világot – tette hozzá Szűcs Zoltán. – Missziómmá vált, hogy teret és lehetőséget adjak az új generációnak. Szeretném, ha velük bizonyíthatnánk, mire képesek a magyarok.– Annak idején, lelkes fiatalként Salgótarjánban minden este úgy aludtam el, majd másnap úgy is ébredtem, hogy egyszer a nagyvilág színpadain táncolhatok – idézte föl a társulat vezetője. – Ez a vágy hajtott. Ha akkor, olyan fiatalon – 1986-ban – kaptam volna egy hasonló lehetőséget, amelyet most én nyújtok, a világ legboldogabb embere lettem volna. Aki most kapcsolódik hozzánk, annak nem kell hosszú éveket várnia a sikerre.

Mögöttünk tíz, munkával teli év áll, keményen megdolgoztunk az elismerésekért, és azokért a rangos helyekért, ahol most felléphetünk.
Ahhoz, hogy valaki az Attraction tagja legyen, elengedhetetlen a tánctudás. Ugyanakkor nem szimplán „jó táncosra” van szükség. Fontos, hogy legyen a jelentkezőben csapatszellem, és ismerje a munka iránti alázat, a kitartás és a szorgalom fogalmát. Míves és kidolgozott minden egyes mozdulat, ez azonban nagy alázatot kíván. Olyan táncosok jelentkezését várják, akikben megvannak ezek a motiváló tényezők, és akik alázatosak a munka iránt. – Rengeteget fognak tanulni és dolgozni azért, hogy Las Vegas színpadán egy sikeres előadás végén együtt hajolhassunk meg – tette hozzá Szűcs Zoltán.

A húsz életévet betöltött táncosok jeletkezését az [email protected] e-mail címre várják Próbatánc megjelöléssel,  április 15-ig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!