Kultúra

2015.11.26. 07:35

Az Én, Leonardo - A fény születése a Városi Sportcsarnokban

Promóció A tizenöt éves ExperiDance Production bemutatja Román Sándor koreográfiáját: az Én, Leonardo - A fény születése színpadi művet december 28-án (hétfő) 19 órakor tekinthetik meg az érdeklődők a kaposvári Városi Sportcsarnokban Kaposvár Megyei Jogú Város és a Csiky Gergely Színház szervezésében.

(x)

Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, de milyen EMBER volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait...
Leonardo da Vinci, a reneszánsz hérosz, kirobbanóan sokszínű tehetségével örökre felszabadította gondolkodásunkat – de nyughatatlan elméje sötét oldalán számtalan befejezetlen művet, céltalan sodródást és magányt találunk. A zseni anatómiáját mutatja be most az ExperiDance Production a legszabadabb művészet, a tánc segítségével egy lélegzetelállítóan látványos új produkcióban.Az Én, Leonardo Román Sándor koreográfiájával, Meskó Zsolt rendezésében és Czomba Imre zenéjével az idén 15 éves ExperiDance Production 15. egész estés táncjátéka.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Én, Leonardo - A fény születése
[/caption]

Az ExperiDance Production története

Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon. A 2000 óta sikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelídíti meg, vagy épp a végletekig fokozza. Az ExperiDance által így teljesen új, összetéveszthetetlen táncstílus született.

Megtiszteltetés számunkra, hogy ezt az egyedi stílust már több fontos nemzetközi színpadon bemutathattuk, így mára hazai és külföldi közönségünk is a magyar tánckultúra utazó nagyköveteiként gondol ránk. Küldetésünk továbbra is az, hogy – gyökereinket nem feledve – minden kontinensen meghódítsuk a nézőket.

14 év számokban

• zajos siker 12 országban
• több mint 1 500 teltházas előadás
• több mint 1 800 000 néző
• több mint 30 táncművész
• 40 fős backstage
• 14 egész estés show
• az első produkciónk túl az 550. előadáson

Jegyinformáció
Csiky Gergely Színház Jegyiroda, Kaposvár, Fő utca 7.
Telefon: +36 82 511 207; +36 82 511 208
Web:
www.csiky.hu

A tizenöt éves ExperiDance Production bemutatja Román Sándor koreográfiáját: az Én, Leonardo - A fény születése színpadi művet december 28-án (hétfő) 19 órakor tekinthetik meg az érdeklődők a kaposvári Városi Sportcsarnokban Kaposvár Megyei Jogú Város és a Csiky Gergely Színház szervezésében. (x) Én, Leonardo - A fény születése -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!