Megható őszinteség

2021.12.26. 10:24

Leslie Mandoki: így ünnepli a családunk a karácsonyt (videó)

A világhírű magyar zenész és producer az Origónak mesél megható őszinteséggel a gyerekkori karácsonyokról, és arról is, hogy felnőtt gyerekeivel most hogyan ünnepel.

Nagy családi ünnep volt mindig a karácsony, és természetesen minden évben ponty került az asztalra. A karácsonyfát pedig az angyalkák díszítették. Így telt a karácsony a világhírű zenész és producer, Leslie Mandoki családjában, amikor gyerek volt. Ma is hasonlóképpen ünnepelnek: a család együtt van, a gyerekei is hazamennek karácsonyra. Igyekeznek megteremteni a karácsony varázslatos hangulatát, és amíg a gyerekeik – akik persze már felnőttek – karácsony első napján sétálnak vagy alszanak, a szülők díszítik a karácsonyfát.

Régi, budai általános iskolájába látogatott Leslie Mandoki, ahol megnézte egykori tantermét, és azt a tablót is, amelyen az iskolában végzett híres emberek fotói láthatók – köztük persze az ő fényképe is.

Leslie Mandoki az Origónak mesélt a gyerekkoráról, a gyerekkori karácsonyokról, és arról is, hogyan ünnepel idén a család.

Nézze meg Vági Barbara és Talán Csaba kisfilmjét!

Borítóképünkön Leslie Mandoki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!