Ajánló

2022.11.14. 12:58

Hatalmas bulival ünnepel a Rotary Kaposvár

Fennállásának 12-ik évfordulóját ünnepli a hétvégén a kaposvári Rotary Club. Ezalkalomból egész estés programra várják a szórakozni és adakozni vágyókat.

Szokásukhoz híven, ismét jótékonykodni hívnak a kaposvári Rotary Club tagjai. November 19-én jótékonysági bált és egész estés programot szerveznek, amelynek bevételét jótékony célra ajánlják fel. 

A nagyszabású est Lovász Márta, kaposvári divattervező bemutatójával veszi kezdetét, majd Wimal Morapitiye kaposvári elnök köszöntője után a Csiky Gergely Színház színészei adnak műsort. Ifjú tehetségek veszik át a színpadot, ugyanis a Somogyi Tehetségsegítő Tanács növendékei mutatkoznak be, majd a Rotary Club új tagjainak ünnepélyes felvétele következik. A jótékonysági est résztvevőit ezután pillangó légtorna és jógashow szórakoztja. A svédasztalos vacsorát követően festményárverés és éjfélig tartó buli várható. 

A kaposvári Rotary Club saját ösztöndíj programja keretében hátrányos helyzetű középiskolás diákoknak ajánlja fel az estből származó bevételt. 

 

 

Címkék#program

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!