van ami örök

2019.09.25. 10:00

A család energiaforrás, ami örömet és egészséget adhat

Virtuális helyett valóságos közösségi élet zajlott a Sávház előtti téren, ahol csaknem százan gyűltek össze a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) nyárbúcsúztató rendezvényén.

Andricz Gabriella

A Ficsak elsődleges célja a közösségépítés, és olyan szabadidős programok szervezése, amely a családokon belüli összetartozást erősíti, illetve az egészséges életmódra irányítja a figyelmet. – A mai világban változóban van a család formája, azonban a család és az összetartozás egy különleges energiaforrás, ami sok örömet és meggyőződésünk, hogy egészséget is ad – mondta el Kárpáti Tímea, az egyesület vezetője. – A nyárbúcsúztatót életmód tanácsadás, gyermekprogramok, táncház és könnyűzenei programok is színesítették.

A Fiatal Családosok Klubja novemberben kezdi meg műhelyfoglalkozás-sorozatát a somogyi népművészet mestereinek közreműködésével, majd a városi nagy rendezvényekhez is kapcsolódnak programjaikkal. Előadás-sorozatot terveznek olyan kihívásokkal kapcsolatban, mint az aktív társadalmi szerepvállalás, vagy éppen az öngondoskodás, az egészséges életmód, a táplálkozás és a mozgás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában