videó!

2018.09.09. 20:00

Miénk a város: dübörgött az etno-punk és az alternatív rock

Péntek esete alternatív rock rengette meg a kaposvári Kossuth teret. A húrok közé csapott ugyanis a közönségkedvenc, a pécsi illetőségű 30Y zenekar. Az összegyűlt több százas tömeg együtt énekelte a zenekar ismert dalait.

Koszorus Rita

MiŽnk a v‡ros

Különleges hangulat kerekedett a Vigasságok terén is, amint birtokba vették a színpadot a Vágtázó Halottkémek. A pszichedelikus punk vagy etno punk zenéjéről híres zenekar, elvarázsolta a közönséget.

Nagyon sokan voltak kíváncsiak már szombaton délután is a Miénk a város fesztivál kínálatára. A vásári portékák sokasága között válogattak az érdeklődők. Akik kreatívabbak voltak, a Rippl-Rónai Megyei Múzeum udvarán kézműves foglalkozásokon vehetettek részt.

Aki azonban inkább bulizott volna, annak erre a Vigasságok terén nap közben is lehetősége volt, ott a Redplot 17 adott koncertet. A Fő utcán a marcali Marcato Ütőegyüttes pörgette fel a közönséget vérpezsdítő dallamaival. De csak, hogy megágyazzon az őt követő Mongooz and the Magnetnek. Az est talán legjobban várt előadója az Eurovíziót is megjárt AWS volt. A fővárosi zenekar alapjaiban rázta meg a Kossuth teret, a tömeg egy emberként és stílszerűen énekelte a Viszlát nyár című dal refrénjét.

A vasárnap sem múlt el fergeteges hangulatú koncertek nélkül, hiszen nagyon sokan érkezetek a környező településekről, sőt az ország más pontjairól is, hogy megnézzék a Fish! előadását, de utánozhatatlan stílusáról ismert Papp Szabi zenekara, a Supernem is fellép a zárókoncerten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában