Fesztivál

2019.05.11. 18:50

Magna Cum Laude, Caramel, Follow the flow a Rippl-Rónai Fesztiválon

Koncertekkel, tárlatokkal, gyerekprogramokkal, fényfestéssel és rengeteg egyéb programmal vár minden érdeklődőt a Rippl-Rónai Fesztivál Kaposváron.

Az interneten már elérhető a Rippl-Rónai fesztivál műsorfüzete, amelyből mindenki kinézheti a neki tetsző programokat. Lesz miből válogatni, hiszen a május 30. és június 2. között megrendezett négynapos fesztiválon minden korosztály megtalálja majd a számítását.

Csütörtökön rögtön a Magna Cum Laude lép majd a színpadra a Kossuth téren, akik előreláthatóan hatalmas bulival nyitják majd meg a fesztivál. A folytatásban a Franglers és a Follow the flow szórakoztatja majd a közönséget pénteken. A hétvégén sem fognak majd unatkozni a bulizni vágyók hiszen szombaton a Takáts Tamás Blues Band húzza majd a talpalávalót, utána pedig az LGT dalaira lehet majd táncolni, vasárnap pedig Caramel zárja majd a fesztivál.

Természetesen a nagykoncertek mellett is lehet majd mit csinálni a Rippl-Rónai Fesztiválon. Ezúttal is lesz zászlókiállítás, utcatárlat, Zichy kreatív műhely, óriási festmények, portrérajzolás, kézműves sarok és mininyomda a Sétáló utcán. Utcazenészek is érkeznek majd a belvárosba ebben a négy napban, akik hangulatos muzsikával biztosítanak stílusos hátteret a művészeti programoknak.

Ezúttal is benépesül a Vigasságok tere, ahol több napon keresztül rendkívül látványos fényfestéssel várják a látogatókat, de rendeznek hagyományőrző találkozót, lesz festőpárbaj és koncertet ad majd többek között a Kutya vacsorája, a Vagner, a Colorstar.

A gyerekek sem unatkoznak majd: minden nap szerveznek játszóházat, népi kézműves foglalkozást, de gyerekkoncert és múzeumi foglalkozások is várják majd a legkisebbeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában