fotók

2020.01.24. 17:35

Pici Bonbonnal szórakoztak a gyerkőcök a Bábszíntér előadásán

Kis babáknak és szüleiknek szerveztek több előadást pénteken a BábSzínTérben. Az érdeklődők Góbi Rita táncművész, Pici Bonbon című darabját tekinthették meg.

Marosi Gábor

A mozgásos, szöveg nélküli, több tucatnyi színes tárgyat megmozgató produkciót láthatóan élvezték a három évnél fiatalabb gyermekek. A különféle jeleneteknél ugyanis hangos nevetéssel fejezték ki érzelmeiket. Pályi János, a BábSzínTér művészeti vezetője elmondta: a Lábán Rudolf-díjas, Góbi Rita igyekszik bevonni a gyereket abba az alázatos, kimunkált és izgalmas mozgásszínházi világába, ami igazán egyedi és nagyszerű.

– Folyamatosan van bennem egy belső monológ – fogalmazott az első előadás után Góbi Rita. – Ezt próbálom közvetíteni az egész testemen keresztül, a játék pedig nagyon nagy koncentrációt igényel és a gyerekekre is fókuszálnom kell, ugyanis az ő tempójukhoz igazítom a sajátomat. Az előadás alatt megállás nélkül játszom az idővel, ami nagy logisztikát igényel és arra is figyelnem kell közben, hogy mikor melyik tárgyat használjam. Nagyon sok energiát felemészt ez a rövid előadás, olyan mintha Maratont futnék – tette hozzá a táncművész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában