Adásfolyam

2020.03.21. 17:48

Reklámmentes lesz az M5 csatorna

Hétfőtől reklámmentes lesz az M5 kulturális csatorna és hamarosan az alsó tagozatos korosztálynak is szolgál oktatási tartalmakkal – tájékoztatott az MTVA Sajtó Osztálya.

Komlóczi Zoltán, Fuller Darina és Paplauer Tamás Örs (b-j) az M5 csatorna Felsős című napi oktatási és kulturális magazinműsorának forgatásán a Baranya megyei Nagykozárban 2020. március 17-én.

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

Az M5 kulturális csatorna a járványügyi helyzetre való tekintettel hétköznaponként reggel 8:00 és este 20:30 között oktatási tartalmaival igyekszik segíteni az otthon tanuló diákokat. A tanulók érdekében a közmédia úgy döntött, hogy hétfőtől még zökkenőmentesebbé teszi az adásfolyamot és ezért a társadalmi célú hirdetéseket leszámítva reklámmentesé teszi az M5 csatornát

olvasható a közleményben.

Mint írták, a szülők és tanárok kérésének eleget téve hamarosan az alsós korosztálynak is szolgálnak oktatási tartalmakkal.

Borítókép: Komlóczi Zoltán, Fuller Darina és Paplauer Tamás Örs (b-j) az M5 csatorna Felsős című napi oktatási és kulturális magazinműsorának forgatásán a Baranya megyei Nagykozárban 2020. március 17-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!