Lakberendezés

2011.03.29. 11:46

Középkori erőd eladó!

Az öt éve még romos kőrakást az utolsó négyzetcentiig felújították.

BAMA

Távol a vízparti nyüzsgéstől, mégsem túl messzi a tengertől áll a hegyoldalban ez a masszív gyöngyszem – a francia Riviérától, Nizzától és Cannes-tól mindössze 20 kilométerre új gazdáját várja.
A jelenlegi tulajdonos öt évvel ezelőtt teljesen lepusztult állapotú ingatlanként vásárolta meg az 5 hektáros területet a 18. századi házakkal teli, bájos kis faluban, a narancsfáiról híres Bar-sur-Loup-ban, majd időt, pénzt és fáradságot nem kímélve barátságossá és kényelmessé alakíttatta a tengerre és a környező hegyekre is tökéletes kilátást nyújtó kastélyt, amelyet kizárólag Franciaországból származó holmikkal rendezett be. Az épület maga a 18. század elejéről származik, de a kertben lévő, dúsan termő olajfák, gyümölcsfák, valamint a jázmin- és rózsabokrok valószínűleg még régebbiek.

Most tengerentúli költözés miatt válik meg a vidéki romantika minden kívánalmának megfelelő birtoktól, az új lakó a hangulat és a hatalmas terület mellé a 620 négyzetméteres házban 5 hálószobát, számtalan közösségi helyiséget és kandallót, hatalmas konyhát és étkezőt, óriási teraszt, úszómedencét és borospincét is kap. Aki ajánlatot szeretne tenni az ingatlanra az ügynökségnél, az nagyjából 6 millió euró körüli összeggel számoljon…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!