Gyász

2017.07.20. 21:11

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington egyes értesülések szerint évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és már korábban beszélt arról, hogy gondolkodott öngyilkosságon, mert gyerekkorában egy idősebb férfi molesztálta. Igen közeli barátja volt Chris Cornellnek, a Soundgarden frontemberének, aki az idén májusban felakasztotta magát – július 20-án lett volna 53 éves.

Chester Bennington, a Linkin Park együttes énekese felakasztotta magát – értesült a TMZ. A lap szerint a mindössze 41 éves énekes felakasztotta magát, helyi idő szerint csütörtök reggel kilenckor találtak rá, de már nem lehetett érte semmit sem tenni.

Bennington halála idején épp Palos Verdes Estates-i rezidenciáján tartózkodott – sajnos egyedül, holott egyes források szerint egyre több előjele volt annak, hogy mire készül. A lap szerint szerint évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és már korábban beszélt arról, hogy gondolkodott öngyilkosságon, mert gyerekkorában egy idősebb férfi molesztálta. Benningtonnak két nőtől hat gyermeke volt.

Chester Bennington igen közeli barátja volt Chris Cornellnek, aki szintén felakasztotta magát idén májusban; ">nyílt levelet is írt hozzá, miután zenésztársa elhunyt.

A Linkin Park pár héttel ezelőtt, június végén lépett fel először Magyarországon, a Volt Fesztivál Nagyszínpadán. A zenekar legújabb Talking To Myself című dalhoz készült klipje Chester Bennigton öngyilkosságának napján jelent meg.

Címkék#Öngyilkos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!