kísért a múlt

2017.08.30. 11:57

Durva felvétel kering a neten Angelina Jolie-ról (videó)

Szinte hetente röppenek fel a hírek, hogy nincs vége Brangelinának, Brad Pitt hajlandó békülni gyermekei anyjával. Ám van egy felvétel Jolie-ról, amelyre nemhogy ő nem büszke, nyilvánvaló, hogyha igazi, alkalmatlan lehet a gyermeknevelésre.

Lara Croft, hoppá, polgári nevén Angelina Jolie sosem titkolta zűrös múltját. Hogy is tehette volna, hiszen a pletykalapok paparazzói folyton a nyomában voltak, ráadásul Jolie egykor még mintha rá is tett volna egy lapáttal: szinte provokálta a tisztességes polgárokat.

Amikor Billy Bob Thornton felesége volt, a színész kitálalt, és elmondta Angie egyik vérfagyasztó húzását:

„Egyik nap hazahozott két szív alakú medált, olyasmit, amilyenekbe az emberek fotót tesznek a szerelmükről. Ő azonban mást akart, nevezetesen, hogy vágjuk meg pengével önmagunkat, a vért csöpögtessük a kis szívekbe, és egymásét hordjuk a nyakunkban. Romantikusnak tartotta.”

Többen már akkor őrültnek és a vér megszállottjának titulálták, ám könnyen lehet, hogy éppen azért támadtak ilyen ötletei, mert gyakran használt különböző tudatmódosító szereket. Az alábbi felvételt- legalábbis állítólag – egykori drogdílere készítette róla, csontsoványan, karikás szemmel, beesett arccal cigarettázva telefonál. Nem kell hozzá különösebb szakképzettség, hogy egy átlagember is észrevegye, valami nagyon nem stimmel vele.

Angelina és Brad valódi álompárnak számított, páros becenevet is kaptak: „Brangelina”- és sokan szurkolnak azért, hogy a két sztár újra egymásra találjon.

Brad Pittnek pedig egyik korábbi házassága sem sikerült túl szerencsésen, a színész akkor alkoholba és drogba fojtotta a bánatát; feltételezhető tehát, hogy még egyszer nem szeretne keresztülmenni ilyesmin – még Angelináért sem.

Íme, nézzék meg Önök is, hogyan lesz a szépségből szörnyeteg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!