Jótékonyság

2017.08.01. 14:26

Menekült gyerekeknek nyit iskolát George Clooney

Egészen pontosan a sztár alapítványa, a The Clooney Foundation for Justice jelentette be: George Clooney és munkatársai összefognak többek között az UNICEF-fel, és Libanonban élő szíriai menekült gyermekeknek nyitnak iskolát.

A sármos színész, George Clooney sokak bánatára végre megállapodott, és egy gyönyörű ikerpár boldog apukája. Clooney, aki nem csupán a a nők bálványa, de igazi szupersztár is, szívén viseli más gyerekek sorsát is.

A The Clooney Foundation for Justice nevű alapítvány hétfőn jelentette be az együttműködés létrehozását több mint háromezer Libanonban élő menekült gyermek iskoláztatására.

George és Amal Clooney közleményükben tudatták, hogy több mint kétmillió dollárt adományoznak szíriai menekültek oktatására, elejét veendő annak, hogy több ezer fiatal „elveszett nemzedékké váljon”.

- A szíriai menekült gyermekek a földrajz és a körülmények áldozataivá váltak, az oktatás viszont teljesen megváltoztatja életüket – fogalmaztak.

George és Amal Clooney tavaly hozta létre alapítványát az egyenlőség támogatására a bíróságokon, az osztálytermekben és a közösségekben világszerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!