twitter

2017.09.29. 11:32

Mellrákot diagnosztizáltak Julia Louis-Dreyfus-nál

A bejelentés után számos kollégája fejezte ki nagyrabecsülését a színésznő iránt.

Az alelnök-tévésorozat többszörös Emmy-díjas sztárja Twitter-üzenetben jelentette be, hogy mellrákban szenved – számolt be róla pénteken a BBC News.

„Nyolcból egy nőnek mellrákja van, én vagyok az az egy”

- írta a közösségi médiára az 56 esztendős színésznő. Hozzátette: a jó hír, hogy családja és barátai mellette állnak, és a szakszervezet révén nagyszerű biztosítása van.

„A rossz hír viszont, hogy nem minden nő ilyen szerencsés, tehát vegyük fel a harcot minden daganatos betegség ellen, és valósítsuk meg az általános egészségbiztosítást”

- üzente a színésznő.

Louis-Dreyfus éppen szeptemberben kapta meg a hatodik, rekordszámú Emmy-díját az HBO Az alelnök című sorozatának főszereplőjeként a legjobb színésznő kategóriában.

A Twitter-üzenet után számos kollégája fejezte ki nagyrabecsülését a színésznő iránt.

Christina Applegate, akinek a mellrák miatt 2008-ban mindkét mellét eltávolították, arra biztatta kolléganőjét, hogy bátran hívja, ha beszélgetni akar valakivel.

Joe Biden korábbi amerikai alelnök pedig, aki 2015-ben vesztette el rákbetegségben szenvedő fiát, egész családja nevében küldött neki üdvözletet. Az HBO közleményében úgy fogalmazott: miden alapjuk megvan arra, hogy bízzanak a színésznő felgyógyulásában és visszavárják Az alelnök utolsó évadára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!