Lesz mit a tejbe aprítani

2017.10.03. 10:31

Rag'n'Bone Man hazánkat is beütemezte

Multiplatina eladású Human albumának dalai május 4-én állítják fejre a Papp László Budapest Sportarénát.

A BRIT & Echo-díj nyertes Rory Graham (avagy Rag’n’Bone Man) elindul várva várt Grande Reserve elnevezésű turnéjára, amely keresztülszeli a kontinenst 2018-ban. Multiplatina eladású albuma, a Human dalait előadva Rag’n’Bone Man 20 európai országban lép majd fel jövő év februárjától májusig. A turné Franciaországban kezdődik február 23-án, és május 13-án ér véget Isztambulban, miközben eddigi legnagyobb koncertjét fogja adni Londonban. Budapestre május 4-én érkezik.

Rag’n’Bone Man slágere, a Human mostanra gyémántlemez lett Franciaországban, platina- 8 másik országban, még mindig tartja előkelő helyét az európai játszási listákon, és 46 országban vezette az iTunes letöltési listáját.

A Human elképesztő világsikere évekig tartó folyamatos fellépéssorozatot jelent Rory számára. Éppen csak betöltötte 15. életévét, amikor elkezdett rappelni szülővárosában, Uckfieldben, és 19 volt, amikor apja ösztönzésére elkezdett bluest énekelni. A blues és a rap szeretetének kombinációja hamarosan valami nagyobbá fejlődött, amikor csatlakozott egy brightoni hip-hop csapathoz, a The Rum Committee tagjaihoz, akiknek már rendszeresen volt Londonban is fellépésük. Blues Town, Wolves és Disfigured EP-i megjelenése hozzájárultak ahhoz, hogy tömegek keresték az egész országban, és már karrierje kezdetén masszív rajongótáborral rendelkezett.

Íme a dal, ha valaki esetleg nem ismerné:

Idén eddig Rory nyert két BRIT díjat – elsőként nyerte meg ugyanabban az évben a BRIT Kritikusok és a Legjobb Új Művész díját is -, csinált egy telt házas turnét Európában és Angliában, ahol három koncertet adott zsinórban a legendás O2 Brixton Academy-n, valamint fellépett a The Graham Norton Show, a Comic Relief, a Later with Jools Holland, valamint a Jimmy Fallon és az Ellen DeGeneres showkban.

Rag’n’Bone Man budapesti koncertjére jegyek október 6-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalon keresztül.

Borítókép: Sony Records / Deans Chalkley

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!