Közös munka

2018.02.13. 09:46

Egy színpadon játszik feleségével Tom Hanks

A kétszeres Oscar-díjas színész a Los Angeles-i Shakespeare Központ nyári IV. Henrik előadásában Falstaff szerepét ölti magára.

US actor Tom Hanks and his wife, US actress Rita Wilson (L) pose on the red carpet on arrival for the European Premiere of The Post in London on January 10, 2018. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

A deadline.com szerint a darabot a Tony-díjas Daniel Sullivan rendezi. A szabadtéri előadás premierje júniusban lesz, aztán két tucatszor adják elő július 1-jéig a Los Angeles-i Egyetem (UCLA) mellett fekvő Japán kertben.

A kétszeres Oscar-díjas Hanks mellett felesége, Rita Wilson is játszik a drámában, de azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen szerepben látható.

Hanks és Wilson több mint 25 éve rendszeresen részt vesznek a Shakespeare Központ Simple Shakespeare című felolvasásain, de ez lesz az első alkalom, hogy egy Shakespeare-darabban játszanak is.

Borítókép: AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!