rágalom

2018.02.05. 14:55

Nem tiszteletlen, hanem beteg volt Pink a himnusz éneklésekor

Az énekesnő énekelte a himnuszt a hétvégi Super Bowl-on, és a kezdés előtt néhány másodperccel még gyorsan kivett valamit a szájából. A sztárt azonnal tiszteletlenséggel vádolták, pedig kiderült, hogy influenzája miatt volt kénytelen torokfertőtlenítő cukorkát szopogatni egészen a kezdésig.

Recording artist Pink sings the US National Anthem before the start of Super Bowl LII between the Philadelphia Eagles and the New England Patriots at US Bank Stadium on February 4, 2018 in Minneapolis, Minnesota. / AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: TIMOTHY A. CLARY

Pinket pályafutása során először érte az a megtiszteltetés, hogy ő énekelhette az amerikai futball-liga nagydöntője előtt a himnuszt. A 38 éves énekesnő hangjával semmi gond nem volt, azonban mikor felkonferálták,

váratlanul kivett valamit a szájából.

A videó, amin összesen annyi látszik, hogy valamit kivesz a szájából.

Pinket azonnal tiszteletlenséggel vádolták, mire az énekesnő röviden és tömören annyit válaszolt, hogy egy torokfertőtlenítő cukrot kellett kivennie a szájából. Ebből már lehetett sejteni, hogy az énekesnő influenzával küzdött a nagy napon, ezt később a Twitteren meg is erősítették.

Borítókép: Pink az amerikai futball-liga nagydöntője előtt énekelte el a himnuszt

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!