jogos?

2018.03.06. 23:18

Nagy hibát talált a Reszkessetek, betörők!-ben a film főhőse

Macaulay Culkinnál kevesen tudhatják ezt jobban.

Maman j ai rate l avion Home alone 1990 Real Chris Colombus Macaulay Culkin Joe Pesci Daniel Stern. Collection Christophel © Twentieth Century Fox Film Corporation

Az amerikai színészt leginkább a címben említett film talpraesett, cuki kisfiújaként szoktuk elképzelni, ezért egészen hihetetlen, hogy már 37 éves. Most azonban nem ezzel hívta fel magára a világ figyelmét.

A minap a színész az Amerikában nagyon népszerű Jimmy Kimmel esti műsorában, a The Tonight Show-ban járt, ahol a népszerű műsorvezető egyebek mellett arról is kifaggatta, mit gondol a Reszkessetek betörők!-ről.

Kimmelnek arra a kérdésre, szerinte mi a film legnagyobb hibája, Culkin azt válaszolta: az, hogy a filmben Kevin nem hívta a rendőröket.

„Elég okos fiú, nem? Azok az alakok pedig be akarnak törni hozzá. Miért nem hívja egyszerűen a rendőröket? Remek tervet eszel ki, felhasznál hozzá egy csomó játékot, de minek? Miért nem hívja inkább a zsarukat?”

- teszi fel a költői kérdést Culkin.

Bár az észrevétel jogos lehet (hiszen mindannyian fel tudnánk sorolni egy rakás filmes bakit), mégis, ha Kevin a fönti logika alapján cselekedne, egy egész estés, izgalmas mozi helyett meg kellene elégednünk egy pár perces rövidfilmmel.

Ha meg szeretné nézni eredetiben, az alábbi (angol nyelvű), videón a lényeg nagyjából a 3. perc körül kezdődik:

 

Borítókép: TWENTIETH CENTURY FOX FILM CORP. / COLLECTION CHRISTOPHEL/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!