Egy hét múlva egybekelnek

2018.05.14. 15:20

Imádják a rajongók Harry hercegék esküvői emléktárgyait

Los Angelesben nagyon kelendőek azok a tányérok, csészék, teáskanalak és más emléktárgyak, amelyek az egy hét múlva egybekelő Harry herceget és Meghan Markle-t ábrázolják.

Souvenir bags hang on display in Piccadilly Circus ahead of the much-anticipated wedding of Britain's Prince Harry to former US actress Meghan Markle, eight days hence, amid a growing sense of occasion in London, England, on May 11, 2018. Sixth-in-line to the throne Harry is to wed Ms Markle in a ceremony at the royal residence of Windsor Castle, on the outskirts of London, on May 19. (Photo by David Cliff/NurPhoto)

Egy Santa Monica-i ajándékbolt tulajdonosa szerint a kereslet jóval meghaladta a várakozásaikat. „Hihetetlen. Hoztunk egy nagy tételt, majd azt gondoltuk, nem fogjuk eladni, aztán az első héten elment minden”. Azóta újabb és újabb tételeket hoztunk be – mondta Dympna Madeley, aki az angliai Lutonból 23 éve települt át Kaliforniába. Hozzátette, hogy vásárlói között vannak britek, amerikaiak egyaránt, akik gyorsan elkapkodják a szuveníreket a május 19-re tervezett angliai esküvő előtt.

A kicsiny boltban Meghan Markle és Harry herceg kartonpapírból készült, életnagyságú figuráitól kezdve angol zászlók, tányérok, teáscsészék, teáskanalak, poháralátétek, szalvétagyűrűk, táskák sorakoznak, de megtalálhatók olyan brit kedvencek is, mint a Cadbury csokoládé, a Marmite vagy a PG Tips teák.

A közelmúltban az Egyesült Államokba érkezett brit Holly Gottlieb arról beszélt, hogy az amerikaiakat szinte jobban érdekli a hercegi esküvő, mint őt magát, hiszen egy kaliforniai lány házasodik be a brit királyi családba. A páratlan érdeklődés fő oka a menyasszony kaliforniai származása: Meghan Markle ugyanis Los Angelesben született és nevelkedett.

Borítókép: A pár arcképével díszített táska

Photo by David Cliff/NurPhoto/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!