Londonban

2018.06.02. 18:20

Erőszakoskodót játszik a színpadon John Malkovich

A sztár szerint mulatságos, de egyben szemérmetlen is lesz a Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogulról szóló darab.

Forrás: Wikimedia

Fotó: Elena Ringo

A színész erről a WDR német közszolgálati televíziónak nyilatkozott csütörtökön. Mint hozzáfűzte: David Mamet Bitter Wheat című darabjában formálja meg Weinsteint. A darabról egyébként nem sokat lehet tudni.

„Nagyon mulatságos, ugyanakkor nem kevésbé szemérmetlen. Biztos vagyok benne, hogy megosztó előadás lesz” – árulta el Malkovich, aki Recklinghausenben a Ruhr-vidéki színházi fesztivál vendége volt.

A vádesküdtszék szerdán hagyta jóvá a Harvey Weinstein elleni vádakat és nemi erőszak, szexuális bántalmazás és más bűncselekmények miatt hivatalosan is vádat emeltek ellene. Weinstein múlt pénteken adta fel magát a New York-i rendőrségen. A befolyásos producer bukása októberben kezdődött, amikor a New Yorker magazin és a New York Times riportjaiban megszólaló nők tucatjai vádolták meg azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan bántalmazta őket.

Borítókép: John Malkovich

Forrás: Wikimedia/Elena Ringo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!