Sztáranyuka

2018.06.24. 09:01

Nicole Kidman megjelenése mindig kifogástalan – de nem Hollywood miatt

A színésznőre a gyerekei gyakorolják a legnagyobb nyomást, akik ragaszkodnak a tökéletes szépséghez.

Actress Nicole Kidman arrives for the 90th Annual Academy Awards on March 4, 2018, in Hollywood, California. / AFP PHOTO / VALERIE MACON

„Ha az embernek van egy majdnem tízéves gyereke, meg egy hétéves, hát nincs könnyű dolga” – idézi a színésznőt a Híradó.hu. „Rám néznek, és azt kérdezik: már ötven vagy?

Főleg a kisebbik, Faith szokta mondogatni, hogy ne melegítőben vigyem az iskolába, rendesen szárítsam meg a hajam és dobjak fel egy kis sminket.

Mindezt azért, mert egyik reggel elvittem iskolába, és úgy néztem ki, mint akin átment a vonat, Faith pedig teljesen kiakadt.”

„Persze nem csak a külsőm számít: egyébként is odafigyelek magamra, hogy egészséges maradjak és rendesen fel tudjam őket nevelni” – tette hozzá Nicole.

Kidmant hamarosan Russell Crowe oldalán láthatjuk a Boy Erased című filmben. A produkció megtörtént eseményeket dolgoz fel: egy baptista lelkész fia (Lucas Hedges) bevallja családjának, hogy meleg, erre átnevelőtáborba küldik, hogy „kigyógyítsák eltévelyedéséből”.

Borítókép: Nicole Kidman. Forrás: AFP / Valerie Macon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!