Sztárszülők

2018.07.08. 10:53

Mila Kunist új emberré tették a gyermekei

A Rossz anyák című film szereplője nem rossz anya, ám az biztos, hogy mióta gyermeke van, másként tekint a munkájára.

Bad Moms Year : 2016 USA Director : Jon Lucas, Scott Moore Mila Kunis Photo: Michele K. Short . It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

A mozivásznon vagy a tévében látott sztárok sem mások, mint mi, őket is ugyanúgy megváltoztatja, amikor gyermekük születik, mint bárki mást. Mila Kunis két gyermek édesanyja, és nagyon komolyan veszi a munka és az élet közötti szilárd határvonalat – adja hírül a Család.hu.

Mila Kunis
Fotó: Gage Skidmore / Wikimedia / CC BY-SA 2.0

„Amikor anya lettem, sok olyan dolog, amiben korábban bizonytalan voltam és ami miatt aggódtam, már nem számított. Annak a képességnek, hogy nemet tudj mondani, megvan a célja”

Nemcsak jobban képes nemet mondani, de keményebben képes harcolni azoknak a projekteknek a megvalósításáért, melyekben hisz. A Rossz anyák című film is ilyen volt, sok gyermektelen színésznő utasította el a forgatókönyvet, de ő látta, milyen fontos ennek az életszakasznak a bemutatása.

„Terhes voltam, már volt egy kisbabám, egy percet nem gondolkodtam, hogy elvállaljam-e, sőt másokat is megpróbáltam rábeszélni, hogy csináljuk” – mondta, hozzátéve, hitt abban, „hogy ennek a filmnek egyszerűen el kell készülnie.” És ez a megérzése többmillió dolláros jegyeladásokat és egy folytatást (Rossz anyák karácsonya) ért.

Mila Kunis férje, Ashton Kucher is egészséges egyensúlyt tart a munka és a családi élet között. Szigorú határokat vezetett be a munkájával kapcsolatosan.

„Betervezem az intim életemet és a gyermekeimmel töltött időt is. Beírom ezeket a blokkokat a naptáramba és nem hagyom, hogy kivetessék velem onnan”

– mondta.

A Twitteren pedig ezt írta: „Ha tudni akarod milyen két totyogóssal autókázni, akkor képzeld el, hogy DJ, etetőgép, taxisofőr és mentős vagy egy személyben és egyszerre”.

Borítókép: Mila Kunis a Rossz anyák című filmben.

Forrás: AFP / STX Productions / Block Entertainm / Archives Du 7EME ART

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!