Szardínián

2018.07.10. 13:00

Motoros balesetet szenvedett George Clooney

Épp a 22-es csapdájának forgatására tartott.

CANNES, FRANCE - MAY 12: US actor George Clooney poses during the photocall for the film 'Money monster' at the 69th international film festival in Cannes on May 12, 2016. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency

A La Nuova Sardegna című helyi újság szerint az 57 éves színész A 22-es csapdája forgatásra tartott motorjával, amikor Costa Corallina közelében elütötte egy autó. Egy fotón látszik, hogy az autó szélvédője betört.

A helyi újság beszámolója szerint a filmsztár csupán könnyebb csípősérülést szenvedett, de elővigyázatosságból kórházba szállították. A helyi rendőrségnek nem volt információja a balesetről, a kórház pedig nem válaszolt a lap megkeresésére. A lap szerint időközben Clooney, felesége kíséretében már távozott a kórházból.

A filmsztár a regény Olaszországban játszódó jeleneteinek forgatása idejére családjával Szardíniára költözött. A Joseph Heller regényéből készülő, hat részből álló minisorozatnak ő a rendezője, producere és egyik szereplője is.

Borítókép: MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!