Népszerű vígjáték

2018.07.05. 17:48

Ön is részt vehet a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozón

A közösségi finanszírozású rendezvényre már több, mint egymillió forintot gyűjtöttek a rajongók. Az érdeklődőknek július 18-ig van lehetőségük utalni, a részvételhez szükséges összeg minimuma ötezer forint.

Szeptember 22-én lehet Magyarország első Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója, a népszerű brit sorozat 30. évfordulója alkalmából. A rendezvény közösségi finanszírozású, a megvalósításához pedig hárommillió forintra van szükség, ezért csak azok vehetnek részt rajta, akik minimum ötezer forinttal támogatják a szervezést.

A szervezők már öt szereplőtől kaptak ígéretet a részvételre, így ha minden a terv szerint halad,

szeptemberben Susie Brann (Miss Poppy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James) és Perry Benson (Henry) is Magyarországra látogat.

A találkozó részleteit az ország legnagyobb Csengetett, Mylord? Facebook csoportjában lehet követni, június 19-óta több mint 1 millió forintot gyűjtöttek. Az adományokon kívül a szervezőkhöz számos felajánlás érkezik: a színészeknek ingyenes reptéri transzfert, szállást és városnéző túrát is biztosítanak a sorozat rajongói.

„Nagyon jó azt látni, hogy nemcsak pénzzel támogatnak az emberek. Mindenhol vannak Csengetett, Mylord? rajongók, ennek köszönhetően már most súlyos százezrekkel csökkent a célösszeg. Az egyik legpatinásabb Andrássy úti szálloda igazgatója ingyen biztosít szállást a színészeknek, az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó pedig ajándékcsomagot állít össze nekik, ráadásul több médium is beállt már a szervezés mögé.

A színészekkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, akik nagyon várják és készülnek a találkozóra, úgy néz ki nem okozunk nekik csalódást”

– mondta el Szijj András, a közönségtalálkozó egyik főszervezője.

A Mr. Twelvetrees-t alakító James Holland videóüzenetet is készített a magyarországi rajongókhoz:

A gyűjtéshez ezen a linken lehet csatlakozni.

A borítókép forrása: gold.uktv.co.uk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!